استاندارد بستنی- ویژگی ها و روش های آزمون
این استاندارد نخستین بار در سال 1363 تدوین شد. این استاندارد بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و تایید کمیسیون های مربوط برای پنجمین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در هشتصد و هفدهمین اجلاس کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 5/12/1387 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر میشود.
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های حسی، فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، روش های نمونه برداری، آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری انواع بستنی اشاره شده در بند دو می باشد.
این استاندارد برای موضوع های زیر کاربرد دارد:
ü بستنی های شیری تهیه شده از شیر یا از شیر و فرآورده های چربی شیر مانند خامه، کره و روغن کره.
ü بستنی شیری مخلوط با چربی نباتی تهیه شده از فرآورده های شیر یا شیر کامل با چربی نباتی.
ü بستنی شیری با یا بدون چربی نباتی شکلاتی، کاکائویی، مغز دار و میوه ای.
ü بستنی یخی میوه ای شامل موارد زیر:
ü بستنی یخی میوه ای بدون شیر
ü بستنی یخی میوه ای با شیر
ü بستنی میوه ای طعم دار
جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و مشاوره و اجرا و اخذ گواهینامه 2450 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شماره های تماس: 22927725-021، 09122941066
آدرس سایت: info@iso2015.ir