زبان:  فارسی
26 ،02122927725 فکس: 02122254294 :تلفن   
: رایانامه  
logo.png
ایزو 2450

استاندارد بستنی- ویژگی ها و روش های آزمون

این استاندارد نخستین بار در سال 1363 تدوین شد. این استاندارد بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و تایید کمیسیون های مربوط برای پنجمین بار مورد تجدیدنظر قرار گرفت و در هشتصد و هفدهمین اجلاس کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 5/12/1387 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می­شود.

هدف استاندارد

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های حسی، فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، روش های نمونه برداری، آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری انواع بستنی اشاره شده در بند دو می باشد.

دامنه کاربرد

این استاندارد برای موضوع های زیر کاربرد دارد:

ü      بستنی های شیری تهیه شده از شیر یا از شیر و فرآورده های چربی شیر مانند خامه، کره و روغن کره.

ü      بستنی شیری مخلوط با چربی نباتی تهیه شده از فرآورده های شیر یا شیر کامل با چربی نباتی.

ü      بستنی شیری با یا بدون چربی نباتی شکلاتی، کاکائویی، مغز دار و میوه ای.

ü      بستنی یخی میوه ای شامل موارد زیر:

ü      بستنی یخی میوه ای بدون شیر

ü      بستنی یخی میوه ای با شیر

ü      بستنی میوه ای طعم دار

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و مشاوره و  اجرا و اخذ گواهینامه 2450 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

http://iso2015.ir/contactus

شماره های تماس: 22927725-021،  09122941066

آدرس سایت: info@iso2015.ir

 

 

 

 

 

طراحی و توسعه سایت توسط Anatech Anatech | آناتک

تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ می باشد