زبان:  فارسی
26 ،02122927725 فکس: 02122254294 :تلفن   
: رایانامه  
logo.png
ایزو 93

استاندارد ملی ایران 93 (استاندارد شیر پاستوریزه)

استاندارد "شیر پاستوریزه- ویژگی ها و روش های آزمون" نخستین بار در سال 1353 تدوین شد. این استاندارد بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و تایید کمیسیون های مربوط برای چهارمین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در ششصد و پنجاه و هشتمین اجلاس کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 27/9/1386 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 به عنواناستاندارد ملی ایران منتشر می شود.

هدف

هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگی های حسی و فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، نمونه برداری و روش های آزمون و بسته بندی و نشانه گذاری انواع شیر پاستوریزه می باشد.

دامنه کاربرد

این استاندارد در مورد شیر پاستوریزه تهیه شده از شیر تازه، شیر بازساخته و یا باز ترکیبی پرچرب (کامل)، نیم چرب، کم چرب و بدون چربی کاربرد دارد.

یادآوری: منظور از شیر در این استاندارد شیر گاو می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و مشاوره و  اجرا و اخذ گواهینامه ایزو 93 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

http://iso2015.ir/contactus

شماره های تماس: 22927725-021،  09122941066

آدرس سایت: info@iso2015.ir

 

 

طراحی و توسعه سایت توسط Anatech Anatech | آناتک

تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ می باشد