زبان:  فارسی
26 ،02122927725 فکس: 02122254294 :تلفن   
: رایانامه  
logo.png
ارگانیک

استاندارد محصولات ارگانیک

 

 

ارگانیک

 

 

غذای ارگانیک غذایی است که نمی تواند توسط بارور کننده ها، بارور کننده های مصنوعی، علف کش ها،

مهندسی ژنتیک ( بیوتکنولوژی) ، هورمون های رشد، آنتی بیوتیک ها و پرتو افکنی تولید شود.

بسیاری از محصولات کشاورزی می توانند به صورت ارگانیک تولید شوند از جمله:

غلات، گوشت، لبنیات، تخم مرغ و محصولات غذایی فرآوری شده

 

کشاورزان ارگانیک:

 

از بارور کننده های طبیعی استفاده می کنند.

از حیوانات شکارچی حشرات، تله و موانع برای مقابله با بیماری محصولات و آفت ها استفاده می کنند.

استفاده از چرخش محصولات و تکنیک های کشت دستی و به آتش کشیدن علف های هرز

 

در نهایت کشاورزان ارگانیک از آفت کش های غیر مصنوعی مانند رتنن و پیرترین استفاده می کنند.

محصولات لبنی، تخم مرغ، گوشتی که کشاورزان تولید می کنند از دام هایی است که از گیاهان ارگانیک تغذیه می نمایند. 

 

برخلاف سایر دام ها ، این حیوانات از آنتی بیوتیک و هورمون ها استفاده نمی کنند.

برا ی محافظت از آنها در برابر بیماری از روش هایی مثل نگه داری بهداشتی، چرای گردشی، جلوگیری از استرس و رژیم متعادل استفاده می گردد.

 

شرکت TUVworld  تنها نماینده  TUVworld آلمان در خاورمیانه در زمینه برند ارگانیک فعالیت می کند.

همچنین لازم به ذکر است این مجموعه عضو انجمن ارگانیک ایران و همچنین انجمن ارگانیک جهانی (IFOAM) نیز میباشد.

 

ORGANIC

 

Organic food is food produced by methods that comply with the standards of organic farming. Standards vary worldwide, but organic farming in general features practices that strive to cycle resources, promote ecological balance, and conserve biodiversity. Organizations regulating organic products may restrict the use of certain pesticides and fertilizers in farming. In general, organic foods are also usually not processed using irradiation, industrial solvents or synthetic food additives.[1]

 

Currently, the European Union, the United States, Canada, Mexico, Japan, and many other countries require producers to obtain special certification in order to market food as organic within their borders. In the context of these regulations, organic food is produced in a way that complies with organic standards set by regional organizations, national governments and international organizations. Although the produce of kitchen gardens may be organic, selling food with an organic label is regulated by governmental food safety authorities, such as the US Department of Agriculture (USDA) or European Commission (EC).[2]

 

There is not sufficient evidence in medical literature to support claims that organic food is safer or healthier than conventionally grown food. While there may be some differences in the nutrient and antinutrient contents of organically- and conventionally-produced food, the variable nature of food production and handling makes it difficult to generalize results.[3][4][5][6][7] Claims that organic food tastes better are generally not supported by evidence.

 

 

ارگانیک,ORGANIC,غذای ارگانیک,کشاورزان ارگانیک

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و اجرا و اخذ گواهینامه ORGANIC و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با

 

کارشناسان تخصصی ما تماس بگیرید.

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

تلفن:  26-22927725-021

 

 

 

طراحی و توسعه سایت توسط Anatech Anatech | آناتک

تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ می باشد