زبان:  فارسی
26 ،02122927725 فکس: 02122254294 :تلفن   
: رایانامه  
logo.png
گواهی فراسودمند FUNCTIONAL FOOD

گواهی فراسودمند

FUNCTIONAL FOOD

غذاهای فراسودمند، غذا داروها یا غذاهای عملگرا (Functional Food)

غذاهایی شبیه غذاهای متعارف و معمولی هستند که علاوه بر خواص معمول و تولید انرژی، در یک ماده غذایی، باعث ارتقاء سلامت مصرف‌کننده نیز می‌شوند. غذای فراسودمند، به صورت طبیعی و یا فرآوری شده، می‌تواند غذایی باشد که ترکیبات سلامت بخش به آن اضافه شده و ترکیبات ساختمانی مضر آن حذف شده است. در این میان، غذاهایی که یک یا چند ترکیب آن مورد اصلاح قرار گرفته است نیز، فراسودمند به حساب می‌آیند. در واقع غذاهای سودمند در قالب یک دسته غذایی کامل قرار دارند. غذاهای فراسودمند می‌توانند به شکل پودر یا خوراکی‌هایی در قالب غذا، وارد بازار شوند که بیشتر حاوی پروبیوتیک‌ها، رنگدانه های طبیعی مفید مانند لیکوپن و کاروتنوئید، امگا 3 و 6، فیبرهای گیاهی می باشند.

در گذشته متخصصان علوم‌غذایی به‌صورت سنتی، بیشتر ‌روی برقراری تعادل در رژیم غذایی تمرکز داشتند که یکی از راه‌های تامین آن، دریافت میزان کافی کالری از مواد مغذی و اجتناب از دریافت مواد برهم زننده تعادل در رژیم غذایی مانند مصرف زیاد چربی، کلسترول و نمک بود، اما مسئله‌ای که در حال حاضر بیشتر به آن پرداخته می‌شود، دریافت بهینه مواد مغذی، افزایش میانگین عمر و شناسایی اجزای با کیفیت درترکیب غذا است، اجزایی که وقتی به رژیم غذایی اضافه شوند بتوانند موجب کاهش بیماری‌ها و بالا بردن سطح سلامت شوند که استفاده از غذاهای عملگرا یکی از این راه‌هاست.

کشورهای پیشرفته بیش از دو دهه است که به غذاهای سودمند یا غذا داروها توجه زیادی نموده‌اند. رویکرد این کشورها به ارزش تغذیه‌ای و پیشگیری از بیماری‌ها برمی‌گردد. غذاهای فراسودمند، اولین بار اوایل سال 1980 در ژاپن مورد استفاده قرار گرفت، و از آن زمان تا به امروز دارای رشد روز افزونی بوده است که بالا رفتن سن افراد در كشور‌های توسعه یافته و افزایش دلواپسی برای حفظ سلامت افراد مسن كه بیشتر در معرض بیماری‌ها خصوصا بیماری‌هایی مانند سرطان، پوكی استخوان، دیابت، بیماری‌های قلبی و سكته قرار دارند از دلایل آن می‌باشد.

 با توجه با اهمیت غذا داروها، از سال 1998 مرکز غذاهای فراسودمند ((Functional Food Center (FFC)، در دالاس آمریکا، به منظور کمک به تحقیق بیشتر، توسعه و تجاری‌سازی نوآوری‌های موادغذایی و کمک به گسترش آن در داخلی و بازارهای بین المللی، پیشگام این صنعت شده است. در حقیقت FFC شبکه‌ای جهانی از کارشناسان حرفه‌ای (دانشمندان، کارشناسان و نمایندگان صنایع غذایی) را در یک محیط مساعد برای همکاری پژوهشی نوآورانه دورهم گردآورده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن: 26-22927725-021

 

 

 

ایزو | اخذ ایزو | گواهینامه ایزو | ایزو 2015 | ایزو 9001 | صدور ایزو|ISO 9001|اخذ گواهینامه CE|اخذ BV|مشاوره ایزو|خانه ایزو|خدمات ایزو|شرکت گواهی دهنده ایزوISO9001|استاندارد ایزو|دریافت ایزو9001ISO|شرکت ایزو|معرفی ایزو|سازمان بین المللی برای استاندارد سازی|درخواست گواهینامه ایزو9001ISO|ایزو چیست|سیستم مدیریت کیفیت|خدمات ایزو|گواهینامه آموزشی ایزوISO|صدور ایزو|ایزو 9000|ایزو 9002|استقرار ایزو ISO|تعریف ایزوISO|انواع استاندارد های ایزوISO|اچ اس ای|HSE|5S|ISOچیست|استاندارد ISO|تعریف HSO|IMS|GMP|ISO 14001|ISO18001|ISO22000|HACCP|ISO10002|ISO10004|تعریف ایزو|INTERNATIONAL ORGANIZATION FOR STANDARDDIZATION|ایزو14000|ایزو18001|ایزو10002|ایزو10004|ISO 9000|ISO 9002|دریافت CE|دریافت BV|صدور ایزو|صدور ISO|مشاوره ISO|SFBB|ISO.ORG

 

طراحی و توسعه سایت توسط Anatech Anatech | آناتک

تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ می باشد