زبان:  فارسی
26 ،02122927725 فکس: 02122254294 :تلفن   
: رایانامه  
logo.png
ایزو 22000

مدیریت ایمنی مواد غذایی

 

 

ISO 22000

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در سازمان ، تحت تاثیر عوامل مختلف به ویژه خطرات ایمنی مواد غذایی ،

فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار می گیرد.

 

ایزو 22000 سازمان را در راستای نیل به اهداف زیر یاری می نماید:

  • امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر
  • ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی
  • ایجاد طرح HACCP
  • به روز آوری اطلاعات و مستندات اولیه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP

  • طرح ریزی تصدیق
  • ردیابی و کنترل عدم انطباق

 

چه کسانی از ایزواستاندارد 22000 سودمی برند؟

  •          تولید کنندگان از جمله تولید کنندگان خوراک دام و طیور
  •          کارخانجات مواد غذایی
  •          کلیه فعالیت های حمل ونقل و توزیع
  •          عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذایی
  •          تولید کنندگان دستگاه ها، تجهیزات و افزودنی ها
  •         تولید کنندگان مواد شیمیایی، شستشو و ضدعفونی و...

 

2005:ISO 22000

 

ISO 22000:2005 specifies requirements for a food safety management system where an organization in the food chain needs to demonstrate its ability to control food safety hazards in order to ensure that food is safe at the time of human consumption.

It is applicable to all organizations, regardless of size, which are involved in any aspect of the food chain and want to implement systems that consistently provide safe products. The means of meeting any requirements of ISO 22000:2005 can be accomplished through the use of internal and/or external resources.

ISO 22000:2005 specifies requirements to enable an organization

-- to plan, implement, operate, maintain and update a food safety management system aimed at providing products that, according to their intended use, are safe for the consumer,

-- to demonstrate compliance with applicable statutory and regulatory food safety requirements,

-- to evaluate and assess customer requirements and demonstrate conformity with those mutually agreed customer requirements that relate to food safety, in order to enhance customer satisfaction,

-- to effectively communicate food safety issues to their suppliers, customers and relevant interested parties in the food chain,

-- to ensure that the organization conforms to its stated food safety policy,

-- to demonstrate such conformity to relevant interested parties, and

-- to seek certification or registration of its food safety management system by an external organization, or make a self-assessment or self-declaration of conformity to ISO 22000:2005.

 

ایزو22000،استاندارد 22000،ISO22000:2005،اخذ 22000،گواهینامه ISO22000

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و اجرا و اخذ گواهینامه ایزو 22000 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با

کارشناسان تخصصی ما تماس بگیرید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن:  26-22927725-021

 

 

 

طراحی و توسعه سایت توسط Anatech Anatech | آناتک

تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ می باشد