سیستم کیفیت محصول
زعفران ادویه ایست که از گیاه crocus sativus بدست می آید
عوامل مهم در زعفران رنگ ، طعم و رایحه آن هستند، هر اندازه این سه فاکتور در این محصول بالاتر باشد زعفران از کیفیت بهتری برخوردار است
سازمان بین المللی استاندارد مجموعه الزاماتی را برای کیفیت این محصول تنظیم کرده که اعمال این الزامات منجر به دریافت گواهینامه ایزو 3632 خواهد شد
این الزامات شامل تست هایی بر روی رنگدانه ، طعم ، عطر ، گل و خاکستر می باشد که زعفران باید حداقل کیفیت را در این چند فاکتور دارا باشد ، چنانچه
محصول از کیفیت لازم برخوردار باشد گواهینامه ایزو 3632:2011 به محصول داده می شود
جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و مشاوره و اجرا و اخذ گواهینامه 14427 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شماره های تماس: 22927725-021، 09122941066
آدرس سایت: info@iso2015.ir
0000-00-00 00:00:00
ISO 3632, TUW World