زبان:  فارسی
26 ،02122927725 فکس: 02122254294 :تلفن   
: رایانامه  
logo.png

ISO 3632

توضیحات

سیستم کیفیت محصول زعفران

 

 

ISO 3632

 

زعفران ادویه ایست که از گیاه crocus sativus بدست می آید

عوامل مهم در زعفران رنگ ، طعم و رایحه آن هستند، هر اندازه این سه فاکتور در این محصول بالاتر باشد زعفران از کیفیت بهتری برخوردار است

سازمان بین المللی استاندارد مجموعه الزاماتی را برای کیفیت این محصول تنظیم کرده که اعمال این الزامات منجر به دریافت گواهینامه ایزو 3632 خواهد شد

این الزامات شامل تست هایی بر روی رنگدانه ، طعم ، عطر ، گل و خاکستر می باشد که زعفران باید حداقل کیفیت را در این چند فاکتور دارا باشد ، چنانچه

محصول از کیفیت لازم برخوردار باشد گواهینامه ایزو 3632:2011 به محصول داده می شود

جزییات
  • 1394-09-17 12:17:00

  • ISO 3632, TUV World

خبرهای اخیر
طراحی و توسعه سایت توسط Anatech Anatech | آناتک

تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ می باشد