استاندارد (نان های سنتی- ویژگی ها و روش های آزمون) نخستین بار در سال 1365 تدوین شد. این استاندارد بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی توسط سازمان ملی استاندارد ایران و تایید کمیسیون های مربوط برای سومین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در یک هزار و سیصد و پنجاه و هشتمین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 24/3/1393 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر می شود.
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بسته بندی، نشانه گذاری، نمونه برداری و روش های آزمون انواع نان های سنتی می باشد.
این استاندارد در مورد انواع نان های سنتی(سنگک، بربری، تافتون و لواش) که به روش دستی و دستگاهی در نانوایی ها، واحدهای تولیدی نیمه صنعتی و صنعتی تولید می شوند، کاربرد دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و مشاوره و اجرا و اخذ گواهینامه ایزو 2628 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شماره های تماس: 22927725-021، 09122941066
آدرس سایت: info@iso2015.ir