زعفران ادویه ایست که از گیاه crocus sativus بدست می آید.
عوامل مهم در زعفران رنگ ، طعم و رایحه آن هستند، هر اندازه این سه فاکتور در این محصول بالاتر باشد زعفران از کیفیت بهتری برخوردار است.
سازمان بین المللی استاندارد مجموعه الزاماتی را برای کیفیت این محصول تنظیم کرده که اعمال این الزامات منجر به دریافت گواهینامه ایزو 3632 خواهد شد.
این الزامات شامل تست هایی بر روی رنگدانه ، طعم ، عطر ، گل و خاکستر می باشد که زعفران باید حداقل کیفیت را در این چند فاکتور دارا باشد ، چنانچه
محصول از کیفیت لازم برخوردار باشد گواهینامه ایزو 3632:2011 به محصول داده می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه و چگونگی پیاده سازی و اجرا و اخذ گواهینامه ایزو 3632 و اطلاع از مراحل اجرا و استعلام قیمت با
کارشناسان تخصصی ما تماس بگیرید.